Ellen Allgurin

Vinterlandskap

Vintern kommer och går. Jag blir både glad och mindre glad. Tycker inte om där det är halt och man ska 1, springa eller 2, köra bil. Usch vad jag ogillar halka, det är obehagligt! I förrgår körde jag hem, så nu är jag hemma och myser ordentligt. Idag gick jag upp med Lena vid 0650, vi käkade vår standarfrukost, med gröööööt. Sen åkte jag till bilverkstan med Turban och därifrån gick till gymmet. Blev ett jättebra pass för benen och sen lätta viktövningar för axlarna. Jag har lite ont i min högeraxel så måste köra många reps och vara lite försiktig. Det är inte så roligt men det blir bättre, så det är positivt. Körde nästan 3 timmar (!) totalt med uppvärmning och stretching... Men de är tur att jag har bra musik på. Då är det kul! 

Efter gymmet gick jag till Andres, världens bästa Anders. Vi snackade om allt mellan himmel och jord som vi alltid gör och han lärde mig massor som vanligt.... Idag pratade vi bland annat om akter... Intressant ämne som jag helt klart behöver lära mig mer om. Eller behöver och behöver behöver jag inte, jag VILL, det är skillnad. 

Vad mer har jag gjort idag, jo jag har besiktigat min bil Turban, som blev grön, yes på den! Och jag har promenerat igeeeeen. Har nog gått en timme idag, plus 40 minuter med mamma på kvällen. Justde, har skrivit några uppgifter på datorn, lagat spenatlasagne och haft oerhört intressanta samtalsämnen runt middagsbordet. Bland annat hur man ska undervisa en 8e-klass på bästa sätt och varför vi har skolplikt i Sverige. Jag har blandade åsikter.

Nu ska jag iaf SOVA, somna till en podd kanske, eller bara lugn musik och värmekudde, mumssss. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas