Ellen Allgurin

Tillbaka i Stockholm

Hej kära bloggläsare!

Jag har varit lite under isen ett tag, och nu börjar det bli lite plusgrader och då blir det lättare att ta sig upp. Frågan är bara hur man ska kunna komma upp utan yttre påverkan... Det får jag jobba vidare på. 

Nu är jag iaf tillbaka i Stockholm. Jag åkte buss hit från Jönköping så var här uppe sent igår kväll. Men det var skönt att åka buss för då kunde jag lyssna på musik och sova en god stund. Tanken är att jag ska träna hårt här nu och bygga upp kroppen och spelet så det blir riktigt bra. Var på Bosön imorse och gjorde några tester och har även varit på ultraljudsundersökning för min axeln som spökat nu alldeles för länge. Vet egentligen inte om jag blev så mycket klokare men det var en vätskesamling i axeln. Jag ska fortsätta köra rehab och fys, men imorgon ska jag även testa att spela tennis. Det kommer bli SÅ kul och jag vill bara gå och lägga mig bums så jag kan vakna imorgon utvilad och redo.

Idag har jag kört två fyspass, sprang i 40 min på löpbandet på förmiddagen och stretchade efter sen på eftermiddagen körde jag styrketräning plus stretch. Tog god tid på mig så var där i 2 timmar. 

Vad har jag mer gjort, en kort resume (heter det så?) på vad jag gjort senaste dagarna kanske. Varit med Lena i Borås en sväng och hon vann en tävling där. Det var ombytta roller minsann, hon som spelade och jag som var på hejarplatsen bredvid. Har varit hos farmor, farfar och mormor. Kört mycket fysträning. Kollat på mängder av AO-matcher och smidit planer på hur jag ska komma dit...

Jag laddade ner en app på telefonen som var väldigt rolig. Först blev Lena konstig sen sa hon varför är det alltid jag som ska bli konstig så då bytte vi..... Själv känner jag mig väldigt vacker. Mamma och pappa bilden blev riktig bra tycker jag.

Jag och mamma var på yoga också, justde, jag blev inspirerad så har kört 4 pass hemma också. Det är svårt men samtidigt kul och avslappnande. Man känner sig som ett kylskåp visserligen men nånstans måste man ju börja....

Nu ska jag borsta mina tänder och krypa ner tror jag. Har börjat läsa en bok som handlar om att starta och driva företag. det är ju intressant. Jag har faktiskt ett företag redan men de vettisjutton kan jag inte så mycket om, det är Anders som har all koll. Så nu ska jag försöka lära mig så jag åtminstone har ett hum om vad han pratar om :)

Dröm sött alla ni rara rackare.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas