Ellen Allgurin

Feelgood

God afton!

Brukar ni kolla igenom gamla bilder ofta? Jag har haft flera tusen bilder på min dator men har precis lagt över dom på en hårddisk nu för att få lite mer utrymme på datorn. Men här är en så härlig bild jag hittade precis. Vet inte riktgt när den är ifrån, men den är så himla underbar! Gos på hög nivå. Världens bästa systrar som är så fantastiska. Åhhh, jag saknar dom, kommer få träffa dom nästa helg och jag längtar tills dess. Då kommer jag även få träffa kusinerna och fler magiska släktingar på mormors födelsedagskalas. Sånt är livet tycker jag. 

Men nu sitter jag här och skriver. Har precis läst en peppande text som fick mig på riktigt feelgood-humör. Har varit en myssöndag, med mycket te, läsande och reflekterande. Jag är en liten grubblare tots allt, på gott och ont. Har mycket tankar och funderingar som ibland väller över, men jag delar inte med mig av allt som tur är för mottagaren.... Fast jag tror iofs det är bra att prata mycket om mycket, jag älskar att prata med människor i min närhet, det är därför jag har fast abonnemang på telefonen.

Jag fick en bild skickad till mig av mamsi, vet inte vartifrån hon fick den men jag gissar på fejjan eftersom hon hänger där endel. Hur som helst tyckte jag den var bra. Bra mamma!

 

Ikväll ska jag kolla på nyheterna, det är en ny vana jag har att kolla på rapport och aktuellt varje dag. Tänka sig om även jag blir lite allmänbildad en vacker dag! Det vore succé tycker jag. Men det är resan som är det viktiga inte målet. Så jag ska njuuuuta av att kolla på nyheterna. Ps, hoppas det hänt något roligt.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas