Ellen Allgurin

Energi från andra

Hej! Tycker på riktigt att sallad från ICA eller Coop är bästa snabbmaten! Vet att det inte är så fräscht kanske men jag tycker verkligen det är supergott! Jag är för lat hemma att blanda ihop så mycket olika grejer utan äter jag bulgur så blir det oftast plain bara. Jag kommer alltid in i olika cravings. Nu blev jag jättesugen på soltorkade tomater av någon anledning och oj vad det är gott! Det är något som verkligen är underskattat! 

Idag körde jag med Marcos på gymmet och det är alltid lika kul och inspirerande. Han är så genuin, engagerad och härlig! Vi ska börja med ett nytt sidospår vid sidan av träningen också som är superspännande! Det är lite mer mentalt och handlar om att bli mer nöjd med sig själv. När det kommer till kritan handlar allt om hur man själv reagerar på saker oh ting. Superspännande som sagt så det kommer jag säkert dela med mig en del tankar av till er. 

 

Sen tränade jag två timmar med en ung tjej som är SÅ härlig. Åh vad jag tycket det är gött att omringas kring härliga människor. Jag blir så glad och får massor av energi. Jag älskar att omringas av människor som ger energi. Tror det är därför jag har så svårt att vara själv (jag ordagrant hatar att vara själv). Men det är en av mina utmaningar, att kunna känna mig lika glad även när jag är ensam, känna trygghet i mig själv Det är något jag behöver och ska jobba på. Skam den som ger sig. Ps, jag kommer aldrig sluta tacka nej om någon föreslår att hitta på något iofs, så långt kommer jag inte ta träningen till....

 

Dagens ordspråk som jag hörde på en grym podcast:

TO BE NUMBER ONE, TRAIN LIKE NUMBER TWO!

 

Dra in på den godingen i registret. Mums.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas