Ellen Allgurin

Dagens ros

Hej kära och rara läsare! På bara en vecka har ni blivit typ 700% fler, coolt. Det är trevligt tycker jag, kul med lite sällskap bakom skärmen.

Vad gör ni? Själv har jag en ros att dela ut. Min farmor har lärt mig att när någon gör något fint så ska man skicka in "dagens ros" till tidningen för att uppmärksamma det. Jag vet inte riktigt vilken tidning jag skulle skicka in till, så jag skriver här istället och hoppas att han ser det. Dagens ros går till Patrik på Clas Ohlson i Barkarby som hittade min plånbok och ringde upp mig så att jag kunde få den tillbaka. Åh, svaret när jag fick plånboken och tackade så hjärtligt var att det är tur att jag har ett annorlunda namn och att jag har fina tennismeriter... Det finns verkligen snälla människor!! Det sjuka är att jag tappat bort min plånbok FYRA gånger nu och VARJE gång har jag varit glatt ovetandes tills jag fått ett samtal från den som hittat den, hur magiskt är inte det, wow! 

Vad gjorde jag på Clas Ohlson då? Jo, jag köpte en såndär tensgrej som ger stötar. Testade den precis nu och den var mycket bättre än förväntat! Den var riktigt bra!! Jag gillar hårdhänt massage och när det gör sådär gottont ni vet, så denhär var perfekt. Det är ju långt ifrån lika bra som massage såklart, men det är en skön känsla. Man sitter och spänner sig lite (eller myyyycket, beroende hur starkt man sätter på) men konsten är att försöka slappna av. Det ska tydligen vara bra för musklerna. En mer utvecklad recension kan ni få senare om ni vill. Jag kommer iaf testa att äta med den och se hur det går. Skakigt som tusan så jag ska nog be mamma om haklapp.

Jag tränar på Kungliga i Stockholm för er som inte visste det. Det är nog Sveriges lyxigaste tennisklubb. Jag har iofs inte varit i alla klubbar så det kan jag inte garantera men en av dom lyxigaste måste det iaf vara. Nu är det precis nyrenoverat också så det är topnotch verkligen. Det finns tre (eller fyra) olika sorters bastu (hur säger man bastu i plural? bastuar? bastus?...), isbad och supervarmt bad. Det finns allt man behöver för att duscha och göra sig iordning (alltså ALLT) tops, parfym, bodylotion, handdukar och allt sånt. Sen är det en fin pool som tomtarna har belamrat nu på vintern och utebanorna är det snö på så det går inte spela på dom nu heller. Men i vår sen kommer det gå att spela här nästan lika tidigt som i Värnamo, och det är tidigt vill jag lova. För i Värnamo fixar Anders banorna tidigast och bäst i hela Sverige. Hur som haver, både Kungliga och Värnamo är suveräna, det kanske ni kan förstå utifrån vad jag skrivit, men det absolut bästa är att det finns superdupertrevlig personal både på Kungliga och i Värnamo, det är en sak som är säker, och som sagt, det är det absolut bästa. Utan tvekan.

På tal om bastu, jag tycker det är skönt att basta, men har en tendens att bli restlös där inne... Det kanske bara är jag, men är det inte liiiite drygt att sitta sådär länge som vissa gör, så de svettas typ? ca 7 minuter är lagom skulle jag säga. Jag vill inte svettas i bastun, det vill jag göra innan på gymmet. Och det gjorde jag idag, åh, I love it. 

Nu ska jag dricka te och äta mango och gul paprika, mums! Sen ska jag ringa min kära mor och bestämma lite inför imorgon. Då ska jag vara på gymmet vid 0745 och vid 9 är det intervaller, ohyeee! Sen åker jag HEM. Ohlala. 

Klem.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas