Ellen Allgurin

Träningsvärk hej

Ojoj, vad jag älskar att ha träningsvärk! När jag varit sjuk får man ju inte riktigt träningsvärk.... Så nu när jag är frisk igen är det SÅ skönt att kunna ta ut sig ordentligt. Det som är lite segt däremot är att inse att man blivit lite sämre. Men aja, det är bara att acceptera sitt utgångsläga och tuta och köra därifrån. Nu är nu och nu blickar vi framåt.

För några veckor sen slingade jag mitt hår. Det har jag inte gjort på flera år trots att mamma tjatat och tjatat att jag borde göra något åt mitt "tråkiga hår". Så nu fick jag tummen ur och gjorde det. Blev inte supernöjd faktiskt, men nu när de gått några veckor har jag vant mig, det är inte lika "kallt" nu längre som på bilden, och de tycker jag är bra. Kan visa en bild sen på hur jag ser ut NU. Lockarna däremot blev riktigt eleganta om jag får säga de själv. Frisören gjorde det på ca 10 min, vilket är helt otroligt tycker jag. Tänk om man kunde lära sig att göra det på sig själv...

Idag hände något superhemskt (okejj, så hemskt är det inte, men i min värld var det väldigt irriterande) Jag skulle synka min telefon med datorn för ville ha över musik från itunes till telefonen så jag kan ha en annan alarmsignal än de vanliga som finns på sen innan. Så kunde man välja mellan att säkerhetskopiera från telefonen eller starta som ny telefon. STarta från den gamla tänkte jag att det skulle bli min telefon som jag har nu så tryckte så glatt på den.... Nehhhhejjj så var de ju inte, utan de var min GAMLA telefon som kom in.....!!!!! ÅHHHHHH vad jag blev arg! Allt ändrades och alla bilder förvann, alla bankgrejer, chattar, appar.... ALLT och så helt plötsligt hade jag min gamla telefon fast i min nya, vilket var sjukt irriterande.... MEN nu fick jag skriva av mig min ilska lite så nu är det nog om det.

Jag har precis ätit fisk till middag, åhh så gott, jag har inte ätit det så mycket innan för alla jag umgås med tycker inte om det, så jag får passa på när jag är själv nu. Fisk blir man smart av också har jag hört, bra för min del med andra ord!!

Nu, prata med hemma och sen ta kvällen, myyyyys!

PÖSS

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas