Ellen Allgurin

Bra helg

Tjohejjjj! Vilken underbart härlig helg! Jag är på väldigt bra humör och trött är jag också. 

I helgen var det fedcup-läger och jag fick vara med och sparra. Kan fortfarande inte serva men det gjorde inget, det blev högt tempo uderifrån och jag fick träna desto mer på returerna. Det är SÅÅÅÅÅ kul med tennis och att träna överlag. Denna veckan har blivit 4-5 timmar per dag och jag känner för varje pass att jag mår bättre och bättre. Visst, jag blir trött i kroppen, men jag får bättre aptit och mer energi på allllllttttt. Sen kommer man in i sin bubbla och ser bara framåt, man ser utveckling. Man vill träna mer, man vill köra på och det blir en uppåtgående spiral. YES! 

Jag har inte använt mobilen så mycket på senaste tiden och därför inte tagit så mycket kort, så det är därför jag lägger upp en sliten selfie... Jag måste säga att det är väldigt skönt faktiskt att inte använda mobilen. När man är med vänner och har folk omkring sig är det ju helt klart bättre att vara med dom helt och full och hållet. Så denna helgen har jag vid sidan av träningen varit på middag och umgåtts med underbara människor. Sen har jag planer inför nästa vecka som jag ser fram emot jättemycket, åhhh!! Det är toppen att vara upptagen och fullt schema, nu är jag igång!!!!

Ikväll har jag ätit kyckling med en sallad med (lyssna på detta) sötpotatis, rödbetor, zucchini, champinjoner, paprika, bladspenat, soyabönor, ruccola och mango..... Asså mums!!! Nu är det kväll och jag har fått i uppgift att läsa .... Kommer nog somna bums!

Kram

PS, ha en jättefin kväll och ta er en stund till att tänka positiva tankar inför nästa vecka. Den kommer bli precis så härlig som ni föreställer er.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas