Ellen Allgurin

Röj

God afton! Såhär mycket kaos är det nere i mitt förråd just nu. Jag har grejer ÖVERALLT, det är helt galet! Förstår inte vart allt kommer ifrån ens. Jag har beslutat mig för att sortera upp och rensa ut massa grejer, för det är verkligen överbelamrat som ni ser. Lena hjälpe mig i några timmar idag och gick igenom mycket (långt ifrån allt däremot) Grejen är den att jag redan rensat ut flera kartonger men idag kom vi upp i 4 kartonger ändå, och då är inte allt genomgånget.....

Imorse sprang jag 6 km och jag är dessutom snuvig så det var kanske inte det smartaste beslutet jag tagit men det var ändå skönt......när jag kom hem, haha. Men sen hade vi en god frukost och det var tack vara löpturen jag orkade med att rensa skulle jag tro. Sen har jag spelat med pappa en stund, det var kul, alldeles för längesen!!!

Det roliga är att Hampus är på mig att blogga... jag måste verkligen sova nu för ska upp tidigt och träna imorgon har jag tänkt. Men det är bra att skriva av sig lite på kvällen också, jag ska bara försöka få in rutin på att göra det, för jag tycker det är kul. Ikväll har vi spelat korstslutning, ett väldigt roligt spel som Lena fick i julklapp. Det går ut på att snabbt svara FEL... Låter inte så svårt kanske men det är det.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas